DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK20-04-2015 |
- płatki zbożowe z mlekiem, – pieczywo pszenne, chleb hetmański, - masło, - wędlina, - ser żółty, - ogórek, sałata, pomidor, - herbatka z cytryną,
Talerz owoców. |
- zupa kalafiorowa,
- spaghetti z warzywami i sosem bolonese, - sałata z oliwą, - kompot jabłkowy. |
- drożdżówki z serem/ jabłkiem, - napój mleczny.
|
WTOREK 21-04-2015 |
- zupa mleczna, - kajzerki, chleb trzy ziarna, - masło, - wędlina, - pasta z jaj, - ogórek, sałata, pomidor, - herbatka z cytryną. Talerz owoców. |
- zupa pieczarkowa z makaronem,
- gulasz drobiowy, - ziemniaczki, - marchewka gotowana, - kompot śliwkowy.
|
- twarożek owocowy, - ciasteczka owsiane, - herbatka z dzikiej róży.
|
ŚRODA 22-04-2015 |
- płatki kukurydziane z mlekiem, - pieczywo pszenne, chleb razowy na zakwasie, - masło, - wędlina, - pasztecik drobiowy, - ogórek, sałata, pomidor, - herbatka z cytryną.
Talerz owoców. |
- zupa krem jarzynowy,
- pierogi z serem, - jogurt naturalny, - kompot malinowy.
|
- parówki z wody, - pieczywo mieszane, - masło, - ogórki kiszone, - herbatka owocowa.
|
CZWARTEK
23-04-2015 |
- zupa mleczna, - pieczywo pszenne, - chleb żołnierski, – masło, - wędlina, - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, - ogórek, sałata, pomidor, - herbatka z cytryną.
Talerz owoców. |
- zupa porowa,
- pulpety w sosie pomidorowym, - kasza jęczmienna, - surówka wielowarzywna, - kompot z rabarbarem. |
- tosty zapiekane z żółtym serem, - herbatka z miętą. |
PIĄTEK 24-04-2015 |
- płatki zbożowe z mlekiem, - kajzerki, - chleb pytlowy, – masło, - wędlina, - pasta z ryby, - ogórek kiszony, - herbatka z cytryną.
Talerz owoców. |
- zupa zacierkowa,
- ryba smażona w cieście, - ziemniaki, - surówka z kapusty pekińskiej, - kompot wieloowocowy. |
- galaretka z bitą śmietaną, - wafle ryżowe, - herbatka malinowa. |
Projekt strony:
PAJ-COMP © 2011-2022
ul. Tadeusza Jasińskiego 19 (od ul. Stawowej)
05-270 Marki
Tel: 22 781 31 82
Mob: 502 369 289
email: wesolalokomotywa@wp.pl